Home Uncategorized Wyświetlacz a ekran dotykowy

Wyświetlacz a ekran dotykowy

written by admin Listopad 28, 2017

oprogramowanie klasy erp

GASTRO POS jest programem, który idzie na mocną i intuicyjną sprzedaż, przygotowaną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak wysoce powszechny plan na targu gastronomicznym cieszy się dużym znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa działa w sztuki kelnerom oraz tymże jednym ułatwia szkolenie nowych ludzi.

Dzięki bardzo przystępnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje wartościowych i długotrwałych szkoleń, a niezwykle przystępna forma użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, związana z ogromną gamą funkcji, bardzo dobro sprawdzi się w nie wyłącznie w małym, pojedynczym lokalu, a ponadto w sieci gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji
Dzięki bardzo wielu pracom i modułom GASTRO POS jest wysoce podatnym systemem, jaki uzyskamy na targu. W relacje od profilu lokalu, lub istnieje to bar, pub, a nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najzdolniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo
Logowanie się swoich gości do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy zbyt pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring zarówno jego czasu rzeczy jak również efekcie jaki tworzy. W współzależności od miejsca, można też ustalić widok opcji tak, by stanowił on dostosowany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, pracodawca jest kontakt do wszystkich możliwości. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty domu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia i obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć;
dopasowanie ekranu do indywidualnych potrzeb;
kontrola rachunków i zamówień;
przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania;
obrazowa prezentacja sali;
rozliczenia kelnera w wszelkim elemencie;
zapisywanie czasu pracy;
brak trudności w modyfikowaniu potraw;
zgodność z kuchnią;
sprawdzanie zamówień i rachunków;
elastyczne kształtowanie cen;
kontrola ustalanych rabatów;
zgodność z organizmami hotelowymi i akcesoriami do zadań specjalnych.